Uw tandartsrekening
Uw tandartsrekening is opgebouwd uit de de prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Wat betekenen deze codes?

De tandartstarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). 

Betalen
De betaling van behandelingen gaat via Infomedics (Tel: 036-20 31 900 of infomedics.nl). Infomedics draagt zorg voor de facturering en inning van behandelingen die zijn ondergaan bij zorgverleners.  De balieassistente kan u informeren over de betalingsvoorwaarden. U kunt voor alle behandelingen vooraf een begroting krijgen.

Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul de omschrijving (cijferreeks) in die op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de link en vul het formulier volledig in betalingsregeling Infomedics

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag. U kunt ook contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics: Tel: 036 – 20 31 900. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.