Welkom bij Tandartspraktijk Badhuisplein in Hardenberg. Wij zijn een klantgerichte praktijk waar u terecht kunt voor alle voorkomende tandheelkundige behandelingen, esthetische tandheelkunde, orthodontie en implantologie. Preventie neemt daarbij een centrale plaats in.

In ons pand op huisnummer 2 (ingang B) is ook Tandprothetische Praktijk Zieck gevestigd voor het aanmeten, vervaardigen en repareren van uitneembare gebitsprotheses, frames, partiële protheses (plaatje) en gebitsprotheses op implantaten. Er is een nauwe samenwerking tussen tandartsen, implantoloog en tandprothetici waardoor we in staat zijn om behandelingen moeiteloos op elkaar af te stemmen.

Sinds 2018 hebben we als eerste praktijk in Overijssel het keurmerk “de Lieve Tandarts” ontvangen. Een lief team houdt altijd rekening met kinderen en er is volop ervaring en begeleiding voor mensen die vanwege angst het moeilijk vinden om naar de tandarts te gaan. De wensen van de patiënt staan bij ons altijd centraal.


Informatie m.b.t. het Coronavirus

Voor uw en onze veiligheid werken wij met beschermde middelen zoals mond/neusmasker en beschermkap of bril. Wij reserveren extra tijd om na elke behandeling de kamer zorgvuldig te desinfecteren.

Wij vragen u de volgende punten in acht te nemen:

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak.
  • Wij kunnen max. 4 personen ontvangen in onze wachtkamer, uw zitplaats wordt duidelijk aangegeven
  • Als er meer dan 4 personen in de wachtkamer zitten verzoeken wij u om buiten te wachten
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand (in de wachtkamer)
  • Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren

Als u in de afgelopen twee weken symptomen van het virus heeft gehad of een huisgenoot heeft die ziek is dan verzoeken wij u de afspraak te verplaatsen.

 

Praktijk Buitenkant 1
Praktijk Buitenkant
Balie 099
Wachtkamer
Behandeling Alvaro
Behandeling Anja Prev. Spiegel